Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit ordinea meciurilor pentru confruntarea Israel - România, din Cupa Davis. Dragoş Dima deschide ziua de vineri

S-a stabilit ordinea meciurilor pentru confruntarea Israel - România, din Cupa Davis. Dragoş Dima deschide ziua de vineri

Tenis

Comentarii

A fost stabilită ordinea meciurilor din confruntarea Israel - România, din play-off-ul Grupei I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis.

Prima dispută a fost programată pentru vineri, ora 12:00, şi îi va aduce faţă în faţă pe  Edan Leshem (287 ATP) şi Dragoş Dima (464 ATP - foto). În al doilea meci al zilei se vor confrunta Dudi Sela (72 ATP) şi Nicolae Frunză (588 ATP).

Meciul de dublu se va disputa sâmbătă, 28 octombrie, de la 14:00, în timp ce meciurile de duminică se vor juca începând cu ora 15:30.


România va merge în Israel pentru întâlnirea decisivă pentru rămânerea în Grupa I a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis fără Marius Copil, locul 74 ATP la simplu, Horia Tecău, locul 11 ATP la dublu şi Florin Mergea, locul 47 ATP la dublu.

Căpitanul nejucător Andrei Pavel i-a convocat pe Dragoş Dima, locul 464 ATP, Nicolae Frunză, locul 588 ATP, Vasile Antonescu, locul 649 ATP, şi Bogdan Borza, locul 793 ATP.

Florin Mergea a anunţat că nu va face parte din echipa României de Cupa Davis, lăsând să se înţeleagă că motivul deciziei sale ar fi legat de neînţelegeri cu staful echipei.

Fără Florin Mergea, al doilea cel mai bine clasat jucător român de dublu după Horia Tecău, şi fără Marius Copil, cel mai bun român la simplu, echipa a ajuns la un pas de a părăsi Grupa I a Zonei Europa/Africa, pentru prima dată din 1993, după ce a pierdut, în septembrie, cu scorul general de 1-4, întâlnirea cu Austria, de la Wels.

Partida Israel - România România se va disputa, între 27 şi 29 octombrie, la Ramat Hasharon. Învinsa va retrograda în Grupa a II-a a Zonei Europa/Africa, iar învingătoarea va rămâne în Grupa I.

Afla mai multe despre: cupa davisdragoş dimanicolae frunzăvasile antonescubogdan borza,  

viewscnt
Articole similare