Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a stabilit prima semifinală de la Australian Open 2020: Ashleigh Barty şi Sofia Kenin se vor bate pentru un loc în marea finală

S-a stabilit prima semifinală de la Australian Open 2020: Ashleigh Barty şi Sofia Kenin se vor bate pentru un loc în marea finală

Tenis

Comentarii

Australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, pe sportiva cehă Petra Kvitova, locul WTA şi cap de serie numărul 7, calificându-se în semifinalele Australian Open.

Barty s-a impus după un meci care a durat o oră şi 44 de minute şi va juca prima ei semifinală din carieră la Melbourne.

Câştigătoarea de la Roland Garros va evolua în penultimul act cu americanca Sofia Kenin, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, învingătoare, tot marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, în meciul cu jucătoare tunisiană Ons Jabeur, locul 78 WTA, care a durat o oră şi 32 de minute.

Kenin este pentru prima dată într-o semifinală de grand slam.

A doua semifinală va fi cunoscută, miercuri, după meciurile Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4 - Anett Kntaveit (Estonia), locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28 şi Garbine Muguruza (Spania), locul 32 WTA - Anastasia Pavliucenkova (Rusia), locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30.

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare