Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a supărat Florentino! Real Madrid sondează piaţa transferurilor în iarnă. Atacantul vizat de Los Blancos

S-a supărat Florentino! Real Madrid sondează piaţa transferurilor în iarnă. Atacantul vizat de Los Blancos

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va testa toate posibilităţile în iarnă pentru a întări ofensiva şubredă a lui Lopetegui. Cotidianul El Confidencial scrie că Florentino Perez a luat această decizie, imediat după finalul partidei pierdute la Vitoria, cu Alaves.

Perez i-a telefonat lui Jose Angel Sanchez, mâna sa dreaptă, şi i-a cerut să sondeze piaţa de transferuri în această iarnă. Şeful de pe Bernabeu vrea minim un atacant, în contextul în care gruparea de pe Santiago Bernabeu are pentru prima dată din 1985 încoace, patru meciuri la rând fără gol înscris.

El Confidencial scrie că Perez este convins că nu poate transfera un înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo. Prin urmare, Real Madrid caută altfel de soluţii.

Sursa citează notează că primul nume de pe lista oficialilor blanco ar fi tânărul internaţional german, Timo Werner, atacant aflat şi pe lista rivalilor de la FC Barcelona.

O a doua variantă ar fi transferul unui vârf cu experienţă, iar numele cel mai vehiculat pare cel al bosniacului Edin Dzeko. Acesta are totuşi un handicap: nu poate juca în Uefa Champions League.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridtransferuritimo werneredin dzeko 

viewscnt
Articole similare