Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a supărat "Împăratul". Fatih Terim îi cere daune uriaşe Federaţiei din Turcia

S-a supărat "Împăratul". Fatih Terim îi cere daune uriaşe Federaţiei din Turcia
Comentarii

Fatih Terim, actualul antrenor la echipei Galatasaray, a acţionat în justiţie Federaţia Turcă de Fotbal, căreia îi solicită o daune în valoare de 3,5 milioane euro pentru concedierea sa din funcţia de selecţioner al echipei naţionale, informează agenţia EFE.

Terim reproşează federaţiei faptul că i-a reziliat unilateral contractul în această vară, când FTT l-a înlocuit cu românul Mircea Lucescu la cârma naţionalei Turciei.

Tehnicianul turc a părăsit postul de selecţioner pe 26 iulie, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe proprietarul unui restaurant aflat lângă cel al ginerelui său, în oraşul Izmir.

Conform avocaţilor federaţiei, Terim a demisionat din cauza acestui scandal, fără să solicite nicio compensaţie financiară, însă, ulterior, s-a răzgândit, afirmă postul turc de televiziune NTV.

Avocaţii au precizat că, în cadrul discuţiei cu şefii FTT, Terim a justificat agresiunea împotriva proprietarului restaurantului prin responsabilitatea sa de a-şi apăra familia şi a încheiat spunând: "Dacă situaţia s-ar repeta, aş proceda la fel".

Avocaţii lui Terim şi cei ai federaţiei au declarat marţi, la deschiderea procesului, că văd dificilă încheierea unui acord de conciliere, tribunalul programând următoarea înfăţişare pe 7 martie.

Afla mai multe despre: fatih terimgalatasarayturciaistanbulmircea lucescufederatia turca 

viewscnt
Articole similare