Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat benzina? Cum se descurcă ”motoreta” Adi Popa la noua sa echipă

S-a terminat benzina? Cum se descurcă ”motoreta” Adi Popa la noua sa echipă

Stranieri

Comentarii

Adi Popa, 29 de ani, a fost împrumutat de Reading în Arabia Saudită, la Al Taawon, dar nici acest transfer pare să nu-i prindă. De la finalul lui ianuarie şi până acum a jucat 8 meciuri, cu o medie de aproape 60 de minute pe partidă.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului n-a reuşit să se impună la Reading, liga a doua din Anglia, iar antrenorul i-a transmis că nu se mai bazează pe serviciile sale. În ianuarie, impresarul a reuşit să-i găsească un angajament în Arabia Saudită, la Al Taawon, unde a mers sub formă de împrumut până în vară.

Însă şi aici pare să aibă probleme de adaptare. Adi Popa a jucat în toate cele 9 meciuri jucate de Al Taawon de pe 27 ianuraie - când s-a făcut transferul - până în prezent. Însă numai în 5 a fost titular şi o singură dată a fost integralist. În celelalte meciuri, fie a fost înlocuit, fie a intrat pe parcurs, în special după minutul 60.

Adi Popa are astfel la Al Taawon o medie de aproape 60 de minute pe meci. În cele 9 apariţii, a reuşit 3 assist-uri şi nu a marcat niciodată. Cu toate acestea, este în continuare cotat la un milion de euro.

După 26 de etape, Al Taawon este pe locul 7 în Arabia Saudită, cu 34 de puncte. Primul loc este ocupat de Al Hilal, cu 56 de puncte.

Afla mai multe despre: adi popareadingal taawon 

viewscnt
Articole similare