Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat coşmarul! Adrian Petre pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de MM Stoica: "Ne-am înţeles cu un club"

S-a terminat coşmarul! Adrian Petre pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de MM Stoica: "Ne-am înţeles cu un club"galerie foto

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) este foarte aproape de plecarea de la FCSB după mai puţin de un an petrecut la formaţia "roş-albastră". Anunţul a fost făcut chiar de Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei.

MM Stoica a anunţat într-o conferinţă de presă că FCSB s-a înţeles cu o echipă pentru împrumutul lui Adrian Petre, care s-ar putea transfera într-un transfer definitiv, iar jucătorul şi-a dat acordul pentru a pleca. 

“E posibil să fie prima operaţiune pe care o realizez de când  mi-am preluat funcţia. Ne-am înţeles cu un club pentru împrumutul cu opţiune de cumpărare al lui Adrian Petre. Din ce am discutat cu el şi cu agentul lui sunt şi ei de acord, mai lipsesc semnăturile”, a declarat oficialul FCSB. 


S-a încheiat coşmarul! Adrian Petre pleacă de la FCSB

Încă de la primul meci jucat în tricoul lui FCSB, internaţionalul de tineret a atras critici din partea patronului echipei, Gigi Becali. Totodată, el a fost schimbat în mod constat la pauză, în meciurile în care a jucat titular, indiferent că pe banca echipei s-a aflat Bogdan Vintilă sau Anton Petrea. 

Cotat la 800.000 de euro potrivit transfermarkt.com, Petre era considerat o mare speranţă a fotbalului românesc, fiind văzut ca următorul atacant care va face pasul la prima reprezentativă, după George Puşcaş. 

Odată cu transferul la FCSB, Petre a intrat în cea mai neagră perioadă a carierei lui. În 15 meciuri, fostul atacant de la UTA Arad şi Esbjerg a marcat doar trei goluri. Unul dintre el a fost în celebrul 6-6 din UEFA Europa League, împotriva sârbilor de la Backa Topola. 

Afla mai multe despre: adrian petrefcsb 

viewscnt
Articole similare