Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat meciul amical dintre Sepsi şi Chindia Târgovişte! Prima reacţie după lunile fără fotbal: "A fost un test reuşit, dar ciudat"

S-a terminat meciul amical dintre Sepsi şi Chindia Târgovişte! Prima reacţie după lunile fără fotbal: "A fost un test reuşit, dar ciudat"

Superliga

Comentarii

Formaţia Sepsi a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci amical disputat la Sfântu Gheorghe.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Achahbar şi Fulop. Pentru Chindia a înscris Dumitraşcu.

Partida a avut loc cu porţile închise.

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, a tras primele concluzii după lunile de inactivitate: "Un meci de pregătire în care ne-am atins scopul, cu o colegă de competiţie, ca să vedem unde mai avem de muncit, de corectat. Unii jucători nu au fost conectaţi la antrenament, dar în stadiul în care ne aflăm nu a fost rău. Avem încă de lucru, sunt convins că după trei, patru etape 90% dintre toţi jucătorii lotului vor fi mai aproape de ce înseamnă campionatul. A fost un test reuşit, dar ciudat. Fără spectatori, fără miză, fără arbitri, cu toate că toţi cei trei arbitri de azi şi-au făcut treaba ca şi când ar fi fost profesionişti". 

Tot sâmbătă au avut loc meciurile dintre FCSB - Academica Clinceni 2-3 şi U Craiova - Viitorul 0-3.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare