Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat pentru Chiricheş! Anunţul italienilor după o nouă accidentare a românului: ce urmează să facă Napoli

S-a terminat pentru Chiricheş! Anunţul italienilor după o nouă accidentare a românului: ce urmează să facă Napoli

Serie A

Comentarii

Presa italiană scrie, luni, că oficialii clubului Napoli sunt nemulţumiţi de problemele fizice dese ale fundaşului Vlad Chiricheş, astfel că îi caută înlocuitor căpitanului echipei naţionale a României.

În aceeaşi situaţie se află şi fundaşul spaniol Raul Albiol, şi el accidentat în această perioadă, scrie Corierre dello Sport.

Napoli îi are în vedere pentru un transfer din vară pe fundaşul francez de 23 de ani de la FC Barcelona, Clement Lenglet, şi pe un alt francez, de 22 de ani, de la Valencia, Mouctar Diakhaby.

Chiricheş a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă în Liga Europa, la meciul cu FC Salzburg din 14 martie şi a ratat convocarea la naţională pentru partidele cu Suedia şi Insulele Feroe.



Chiricheş a mai stat departe de gazon, cinci luni şi jumătate, din septembrie 2018 până în februarie, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului stâng, la meciul cu Serbia, din Liga Naţiunilor.

În acest sezon, românul are doar un meci în Serie A.

Chiricheş este legitimat la Napoli din 2015 şi în martie 2018 şi-a prelungit contractul, înţelegerea fiind valabilă până în iunie 2022.

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapoli 

viewscnt
Articole similare