Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a terminat pentru mine, nu mai, gata!" Decizia radicală luată de Ilie Năstase

"S-a terminat pentru mine, nu mai, gata!" Decizia radicală luată de Ilie Năstase

Tenis

Comentarii

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a mărturisit că nu ia în calcul să mai revină în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, după ce îi va expira suspendarea cauzată de incidentele de la partida cu Marea Britanie, din 2017.

"S-a terminat pentru mine, nu mai, gata. Am terminat, nu vrea să mai intru. M-a rugat Ţiriac atunci, mi-a zis: «Năstase, uite, Simona vrea să fii tu căpitanul». Am fost, îmi ajunge", a declarat Ilie Năstase, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Urmăreşte aici integral interviul cu Ilie Năstase

Lui Năstase îi este interzis să aibă o calitate oficială la competiţiile ITF, în perioada 23 aprilie 2017 - 31 decembrie 2020, după incidentele de la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, din luna aprilie 2017, însă spune că i-a trecut supărarea.

"Nu, nu sunt supărat. Mă aşteptam la asta, pentru că Federaţia Internaţională trei sferturi este Federaţia Engleză. Sunt în aceeaşi clădire, aceieaşi oameni. Păi am avut supervisor din Anglia, jucând în Anglia. Hai să fim serioşi?! Aţi văzut la fotbal vreun arbitru din ţara echipei care joacă?", a conchis Năstase.

Afla mai multe despre: nastasedeciziefed cup 

viewscnt
Articole similare