Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat prietenia? Gigi Becali îl atacă pe MM Stoica: ”Bârfeşte cu cineva probabil”

S-a terminat prietenia? Gigi Becali îl atacă pe MM Stoica: ”Bârfeşte cu cineva probabil”

FCSB

Comentarii

Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, patronul FCSB-ului, Gigi Becali l-a atacat discret pe fostul său colaborator, Mihai Stoica.

MM Stoica a plecat de la FCSB, dar este în continuare subiect de discuţie. Fostul director sportiv al echipei roş-albastre a fost vizat de ultimele declaraţii ale patronului Gigi Becali, care îl bănuieşte pe fostul său colaborator că ar fi în spatele spuselor lui Alexandru Chipciu.

FCSB este la 11 puncte distanţă de liderul CFR Cluj, un început dezastruos de sezon. În plus, a ratat din nou calificarea în grupele Europa League. Alex Chipciu a declarat recent că patronul are o parte importantă de vină pentru toată această situaţie: ”Eram surprins dacă pleca MM de la echipă în 2012, când era Steaua adevărată. Era greu să plece de la echipă pentru că avea şi el putere, lua deciziile, a avut o influenţă foarte mare în venirea mea la Steaua, a lui Chiricheş şi acum dacă nu mai avea putere era ca şi cum stătea degeaba. Chiar şi aşa, fără acea putere, cred că se vede că a plecat pentru că sunt convins cu el pe bancă, chiar dacă patronul face lucrurile la echipă, îl mai domolea şi FCSB nu ajungea niciodată pe locurile pe care a ajuns. Gigi Becali m-a ajutat în carieră, am avut cel mai mare salariu din istoria Stelei, a ţinut la mine cred destul de mult, înbtr-adevăr a şi luat bani pe mine, şi-a scos investiţia, dar acum cred că greşeşte foarte mult prin tactica pe care o adoptă şi şterge cu buretele tot ce a făcut bun în toţi aceşti ani”

Patronul FCSB-ului a reacţionat marţi şi a lăsat să se înţeleagă că MM Stoica ar fi în spatele acestor declaraţii ale lui Chipciu: ”Chipciu nu cred că e vocea lui, e vocea altuia. Chipciu nu făcea aşa ceva, bârfeşte cu cineva probabil.  Hai să aşteptăm în decembrie, măi, tată, să vedem ce se întâmplă atunci. Mai e puţin, o să vedem unde e FCSB şi o să vedem ce se întâmplă şi cu nenea Contra. O să vedem şi cu echipa naţională şi o să vedem şi FCSB unde este în decembrie” a declarat patronul FCSB, marţi, într-o conferinţă de presă.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Romania! Merită!

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare