Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat răbdarea lui Gigi Becali. I-a decis soarta lui Ondrasek după doar 68 de minute pe teren: „Cred că reziliem”

S-a terminat răbdarea lui Gigi Becali. I-a decis soarta lui Ondrasek după doar 68 de minute pe teren: „Cred că reziliem”

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek a jucat 45 de minute cu FC Botoşani, scor 0-0, în prima etapă din Liga 1 şi Gigi Becali a tras deja concluzia că nu are calităţi pentru FCSB.

În meciul cu FC Botoşani, Zdenek Ondrasek a fost rezervă şi a intrat în repriza secundă. În urmă cu pregătirea fizică, atacantul în vârstă de 32 de ani n-a impresionat, ba dimpotrivă. Imediat după acel meci, Gigi Becali lăsa de înţeles că va fi dat afară.

Recent, Becali a declarat că acum, după venirea lui Andrei Burlacu şi Ivan Mamut, are prea mulţi atacanţi şi că va renunţa la unul. Patronul a dezvăluit că Ondrasek va fi cel mai probabil jucătorul care va părăsi echipa.

„Am patru atacanţi de careu acum şi trebuie să văd la cine renunţ, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Fanatik.

Zdenek Ondrasek este un atacant născut la 22 decembrie 1988, în Strakonice, Cehia. Acesta a început fotbalul la TJ Blatná, iar junioratul l-a încheiat la SK Dynamo Ceske Budejovice. A mai evoluat pentru FK Caslav, Tromso IL (Norvegia), Wisla Cracovia (Polonia) şi FC Dallas (SUA) înainte de a reveni în Cehia în septembrie 2020, pentru a semna cu FC Viktoria Plzeň. A adunat, până la momentul semnării contractului cu FCSB, 7 prezenţe în echipa naţională a Cehiei, pentru care a marcat două goluri.

EXCLUSIV Florin Prunea este uimit de modul în care Giovanni Becali pune la cale transferurile: „Nu ştiu ce le face, cum îi convinge.. e incredibil”

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliondrasek 

viewscnt
Articole similare