Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat şedinţa la Gaziantep! Primele declaraţii ale preşedintelui clubului după ce Marius Şumudică nu a câştigat niciun meci în campionat

S-a terminat şedinţa la Gaziantep! Primele declaraţii ale preşedintelui clubului după ce Marius Şumudică nu a câştigat niciun meci în campionat

Stranieri

Comentarii

Preşedintele clubului Gaziantep, Mehmet Buyukeksi, a oferit primele detalii de la şedinţa din cadrul clubului, în care s-a discutat despre antrenorul Marius Şumudică.

Gaziantep are trei remize şi o înfrângere în campionat, iar după egalul cu Trabzonspor, scor 1-1, în cadrul clubului a avut loc o şedinţă. 

Preşedintele clubului Gaziantep, Mehmet Buyukeksi, a dezvăluit că turcii încă merg pe mâna lui Marius Şumudică, în ciuda rezultatelor: "După meciul cu Trabzonspor, am avut o întâlnire cu antrenorul nostru pentru a discuta despre cele patru meciuri disputate până acum şi despre partidele viitoare. Scopul acestei întâlniri a fost să discutăm obiectivele pe care ni le-am propus după pauză competiţională generată de meciurile echipelor naţionale.

În timp ce am vorbit despre primele patru meciuri ale echipei, ne-am exprimat încă o dată aşteptările faţă de antrenorul nostru. În timpul evaluării acestor jocuri, am luat în considerare mai ales cele două meciuri cu puternicii rivali ai noştri, Galatasary şi Trabzonspor. Şumudică, atât în Turcia, cât şi în Europa, s-a dovedit a fi un antrenor de succes", a spus preşedintele lui Gaziantep, potrivit site-ului ofifial al clubului.

Conducerea lui Gaziantep i-a adus aminte lui Marius Şumudică ce obiective are

După parcursul din acest sezon, conducerea a făcut o analiză, împreună cu Marius Şumudică: "Anul trecut, am avut un succes semnificativ prin clasarea la finalul sezonului pe locul 8. Ne-am exprimat încă o dată obiectivele şi aşteptările de la Marius Sumudică. În calitate de consiliu de administraţie, am transmis antrenorului că ne dorim un succes cel puţin egal cu cel de anul trecut. El a afirma că vom obţine rezultate mai bune cu întăririle făcute şi că va continua să lucreze pentru aceste obiective.

Sumudică trăieşte cel mai profund fotbalul şi cunoaşte energia fanilor din fotbalul turc. Atât jucătorii, cât şi fanii noştri îl iubesc şi au încredere în el. De asemenea, avem un mare respect pentru el. Este un antrenor care trăieşte profund fotbalul. Cu această energie şi pasiune pentru fotbal, credem că va continua să ducă echipa noastră spre succes", a mai spus oficialul lui Gaziantep. 

VIDEO | Marius Şumudică a făcut show în tribune după ce a fost eliminat de arbitru!

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica gaziantep 

viewscnt
Articole similare