Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat şi cu Bundesliga! Oficialii primelor două ligi din Germania au suspendat meciurile din cauza coronavirusului

S-a terminat şi cu Bundesliga! Oficialii primelor două ligi din Germania au suspendat meciurile din cauza coronavirusului

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga era ultimul mare campionat din Europa în care încă se mai juca fotbal, însă oficialii competiţiei au luat, vineri, decizia de a suspenda toate partidele până în data de 2 aprilie.

Meciurile din primele două ligi din Germania au fost amânate, iar oficialii cluburilor din cele două competiţii au fost chemaţi de urgenţă, luni, într-o şedinţă în care se va stabili concret data la care partidele vor putea să se dispute.

Totul din cauza epidemiei de coronavirus care a lovit puternic şi Germania. Inclusiv la echipele din prima ligă au fost făcute teste pentru depistarea persoanelor infectate de COVID 19, iar două echipe din liga a doua, Hannover şi Nurnberg, au jucători depistaţi pozitiv.

Dacă la Hannover nu a fost făcut cunoscut numele jucătorului, la Nurnberg, este vorba despre Fabian Nurnberger. Toţi jucătorii şi membrii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru depistarea coronavirusului, miercuri seară, din precauţie, ca urmare a propagării Covid-19. Rezultat pozitiv a avut testul lui Nurnberger. Câteva teste încă nu au un rezultat.

Fabian Nurnberger se simte bine şi deocamdată nu are simptome de Covid-19, a precizat FC Nurnberg.

Toată echipa este în carantină la domiciliu pentru 14 zile, iar oficialii clubului au cerut anunlarea următorului meci, cel cu FC St. Pauli.

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare