Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat telenovela Icardi! Atacantul a plecat de la Inter şi va juca la un gigant al fotbalului european

S-a terminat telenovela Icardi! Atacantul a plecat de la Inter şi va juca la un gigant al fotbalului european

Inter Milano

Comentarii

Mauro Icardi (26 de ani) va pleca de la Inter Milano chiar în ultima zi de transferuri. După mai multe luni pline de scandal la Milano, atacantul argentinian şi-a găsit liniştea la un important club european.

Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano susţine că Icardi şi agentul şi soţia lui, Wanda Nara, au plecat cu un avion privat la Paris, acolo unde fotbalistul va face vizita medicală cu PSG. 

Cotat la 80 de milioane de euro, Icardi va semna prima oară prelungirea contractului cu Inter, înainte de a fi împrumutat în Franţa, la Paris Saint-Germain. Francezii vor fi obligaţi să îl cumpere pe Icardi vara viitoare. 

Relaţia dintre el şi Inter s-a rupt în primăvară, în momentul în care oficialul clubului nerazzurri, Giuseppe Marotta, a aflat că fotbalistul a negociat pe ascuns chiar cu fosta sa echipă, Juventus. În acel moment, lui Icardi i s-a luat banderola, iar fotbalistul a mai refuzat să joace, motivând că este accidentat. Telenovela a continuat în această vară, atunci când Antonio Conte nu l-a luat în cantonament şi i-a transmis că nu se mai bazează pe el. 

Icardi a fost exclus de la prima echipă şi a anunţat că dă în judecată clubul, cerând 1,5 milioane de euro prejudiciu şi să fie introdus de urgenţă în lot. Argentinianul a tot aşteptat oferta de la Juventus şi a refuzat mai multe echipă, însă în cele din urmă "bătrâna doamnă" s-a răzgândit cu privire la starul argentinian. 

Afla mai multe despre: mauro icardipsginter 

viewscnt
Articole similare