Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat telenovela Mbappe? PSG îi oferă francezului acelaşi salariu ca şi lui Neymar

 S-a terminat telenovela Mbappe? PSG îi oferă francezului acelaşi salariu ca şi lui Neymar

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe ar putea rămâne în cele din urmă la Paris Saint-Germain.

Dorit de Real Madrid, Kylian Mbappe Lotin nu şi-a prelungit contractul cu Paris Saint-Germain, scadent în vara lui 2022. Francezul nu pare decis să rămână în Capitala Franţei, dar ultimele zvonuri l-ar putea face să se răzgândească.

Potrivit MARCA, PSG este gata să-i facă o nouă propunere salarială lui Mbappe, una mult mai aproape de ceea ce vrea jucătorul.

Sursa citată scrie că Mbappe, care actualmente câştigă 18 milioane de euro pe an, ar urma să primească acelaşi salariu ca Neymar Jr. Ar fi ultima încercare a conducătorilor de la PSG pentru a-l convinge pe Mbappe, fotbalist care pare decis să nu semneze prelungirea şi să plece stagiunea viitoare la Real Madrid.

Parizienii au făcut şi transferuri de top pentru a-l convinge pe Mbappe că proiectul este unul cât se poate de serios. În această vară, Pochettino i-a primit pe Donnarumma, Sergio Ramos, Achraf Hakimi şi Wijnaldum. Pentru moment, Bakker este singurul jucător care a părăsit-o pe PSG, fotbalistul fiind transferat în Bundelisga, la Bayer Leverkusen. Dacă va semna un nou contract, Mbappe ar urma să câştige 30 de milioane de euro stagional. 

Afla mai multe despre: mbappeneymarpsg 

viewscnt
Articole similare