Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a terminat Werder Bremen - WfL Wolfsburg. Meciul a fost decis în ultimele zece minute VIDEO

S-a terminat Werder Bremen - WfL Wolfsburg. Meciul a fost decis în ultimele zece minute VIDEO

Bundesliga

Comentarii

WfL Wolfsburg s-a impus la Bremen prin golul marcat de Weghorst în minutul 82. Vezi golul şi rezumatul meciului, aici

Werder e din ce mai aproape de Zweite Bundesliga, după ce a pierdut pe teren propriu, cu Wolfsburg. Osako a fost aproape de deschiderea scoului în prima repriză, dar Casteels a respins extraordinar. Torpila expediată de Schlager care a nimerit transversala a anunţat golul lui Wergorst.

Atacantul a înscris pentru a 12-a oară în acest sezon, iar Wolfsburg s-a impus cu 1 la 0. Werder a rămas penultima în Bundesliga.

LIVE VIDEO | Werder Bremen - WFL Wolfsburg 0-1 (Weghorst 82)

Echipele de start:

  • Bremen: Pavlenka - Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson - Vogt - Bargfrede, Eggestein, Klaassen - Sargent, Osako
  • Wolfsburg: Casteels - Mbabu, Pongracic, Brooks, Roussillon - Schlager, Arnold - Mehmedi, Brekalo, Santos Sa - Weghorst

Min 82. Weghorst deschide scorul pentru formatia oaspete

Min. 1 A început partida cu un moment de reculegere. 


Un meci care pe care între Werder Bremen şi Wolfsburg. Ambele formaţii se află în goana pentru îndeplinirea obiectivelor. Gazdele de la Bremen se află pe penultimul loc, cu 25 de puncte, însă cele şapte puncte acumulate în primele patru etape după revenirea din pandemie le-a redat speranţa. Sunt la şase puncte de primul loc ce asigură prezenţa în Bundesliga şi din sezonul următor.

Florian Kohfeldt nu se va putea baza în meciul cu Wolfsburg pe Omer Toprak, kevin Mohwald, Nicklas Fullkrug, Claudio Pizarro şi Nuri Şahin. În schimb, sunt anunţaţi titulari Leonardo Bittencourt şi Milot Rashica, rezerve etapa trecută, dar şi Milos Veljkovic, revenit după suspendare.

De partea cealaltă, problemele sunt chiar mai grave. Oleg Glasner nu îi are la dispoziţie pe William, Ignacio Camacho, Paulo Otavio şi Renato Steffen, iar Yannich Gerhardt, Admir Mehmedi, Jerome Roussillon ş Joshua Guilavogui sunt incerţi 

Echipele probabile:

Bremen: Pavlenka - Selassie, Moisender, Veljkovic, Augustinsson - Vogt - Rashica, Klaasen, Eggestein, Bittencourt - Selke.

Wolfsburg: Casteels - Mbabu, Pongracic, Brooks, Gerhardt - Victor, Schlager, Arnold, Mehmedi - Brekalo, Weghorst.

Werder Bremen nu a marcat în 7 din ultimele 8 meciuri disputate acasă, în Bundesliga şi a pierdut 8 din ultimele 9 etape de acasă. Wolfsburg a marcat cel puţin 2 goluri în ultimele 5 deplasări din Bundesliga.


  • LIVE VIDEO | Union Berlin - Schalke 04, ora 16:30, pe Telekom Sport 1

Union Berlin a obţinut un singur punct în ultimele şase runde, astfel că s-a trezit în preajma zonei de retrogradare. Are doar 3 puncte peste locul 16, cel care duce la barajul de menţinere pe prima scenă. Singura variantă în meciul cu Schalke este victoria.

Schalke 04 este şi ea obligată să câştige, dacă îşi mai doreşte să conteze în lupta pentru locul 6, cel care asigură prezenţa în Europa League sezonul viitor. Momentan, Schalke este pe locul 10, la 6 puncte de locul 6, ocupat de Hoffenheim.

Situaţia jucătorilor

Union Berlin: Sheraldo Becker, Akaki Gogia, Julian Ryerson - accidentaţi; Sebastian Polter, Christopher Lenz - incerţi.

Schalke 04: Amine Harit, Suat Serdar, Omar Mascarell, Jean-Clair Todibo - accidentaţi, Weston McKennie - suspendat; Benjamin Stambouli, Benito Raman - incerţi.

Echipele probabile:

Union Berlin: Gikiewicz - Subotic, Schlotterbeck, Friedrich - Lenz, Andrich, Gentner, Trimmer - Bulter, Malli - Andersson. 

Schalke 04: Nubel - Oczikpa, Kabak, Sane, Kenny - Schopf - Caligiuri, Matondo, Burgstaller - Gregoritsch, Raman.


  • LIVE VIDEO | Augsburg - Koln, ora 19, pe Telekom Sport 1

Gazdele de la Augsburg sunt pe locul 13 în Bundesliga, la mare luptă pentru salvarea de la retrogradare, cu Bremen, Dusseldorf, Mainz, Union Berlin, dar şi cu adversara din această rundă, FC Koln. Ambele formaţii au mare nevoie de puncte, aşa că disputa pare deschisă oricărui deznodământ.

Situaţia jucătorilor:

Augsburg: Simon Asta, Jan Moravek - accidentaţi; Andre Hahn, Alfred Finnbogason, Fredrik Jensen - incerţi.

Koln: Marcel Risse - accidentat; Domnick Drexler, Sebastian Bornauw - suspendaţi; Mark Uth, Rafel Czichos, Jhon Cordoba - incerţi.

Echipele probabile: 

Augsburg: Luthe - Framberg, Gouweleeuwe, Udoukhai, Max - Khedira, Baier - Vargas, Lowen, Richter - Niederlechner.

Koln: Horn - Ehizibue, Leistner, Mere, Schimitz - Hector, Skhiri - Kainz, Uth, Jakobs - Modeste.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare