Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a transferat zilele trecute de la CFR Cluj şi acum a ajuns star: ”E un nume important în istoria fotbalului mondial”

S-a transferat zilele trecute de la CFR Cluj şi acum a ajuns star: ”E un nume important în istoria fotbalului mondial”

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre jucătorii care s-au transferat de la CFR Cluj în această perioadă este văzut de noul său club ca o adevărată lovitură. Onur Gocmez, preşedintele lui Bandirmaspor, spune că Lacina Traore ”este un nume important în fotbalul mondial”.

S-a transferat în această perioadă de la CFR Cluj şi este văzut ca un star la noua echipă. Preşedintele lui Bandirmaspor, echipă din liga a doua a Turciei, este de părere că Lacina Traore este un jucător care a reuşit să se facă recunoscut la nivel mondial.

Lacina Traore s-a transferat de la CFR Cluj la Bandirmaspor, unde are statut de star al echipei

În vârstă de 30 de ani, Lacina Traore a revenit la CFR Cluj în vara trecută, după ce s-a despărţit de Ujpest. Însă nu a mai avut la fel de mult succes ca la prima sa aventură în Gruia, când era doar un puşti şi a reuşit să impresioneze. Traore a fost folosit rar de Dan Petrescu, în sezonul trecut şi această vară a fost nevoit să se transfere la o altă echipă.

Fost atacant la AS Monaco, Everton şi ŢSKA Moscova, Lacina Traore a prins un contract abia în liga secundă a Turciei, la Bandirmaspor. Aici este văzut însă ca un adevărat star, mai ales că are în CV câteva echipe foarte importante:

”Aşteptăm multe de la el. Având în vedere echipele la care a jucat Lacina Traore, este clar că este unul dintre numele importante din istoria fotbalului mondial. Cred că va aduce o contribuţie semnificativă la echipa noastră şi ne va ajuta să ne atingem obiectivele”, a declarat Onur Gocmez, preşedintele lui Bandirmaspor, citat de ilkhabergazetesi.tv.

În 2014, AS Monaco îl transfera pe Lacina Traore cu 16 milioane de euro. Acum, este cotat la doar 500.000 de euro

Cariera lui Lacina Traore a avut o traiectorie interesantă. Atacantul ivorian a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2008, când a fost transferat de la Stade d'Abidjan, un club din ţara natală. Avea atunci 18 ani şi era considerat o mare speranţă a generaţiei sale. Lacina Traore a crescut de la meci la meci şi a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate.

În februarie 2011, Kuban Krasnodar l-a transferat de la CFR Cluj pentru 6 milioane de euro. Kuban l-a vândut apoi la Anji pentru nu mai puţin de 18 milioane de euro, transfer realizat în vara lui 2012. Ulterior, a fost cumpărat de AS Monaco, club care l-a împrumutat pe rând la ŢSKA Moscova, Sporting Gijon, Amiens şi în vara lui 2018 l-a lăsat să plece liber de contract.

În prezent, Lacina Traore este cotat la doar 500.000 de euro, după ce în vara lui 2013 valoarea sa era estimată la 16 milioane de euro. Traore speră să-şi revină însă odată cu transferul de la CFR Cluj la Bandirmaspor - echipă care îşi propune să ajungă în prima ligă din Turcia.

Afla mai multe despre: lacina traore 

viewscnt
Articole similare