Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a trezit din comă după trei ani, dar Ajax îi închide contractul. Ce se întâmplă cu Abdelhak Nouri

S-a trezit din comă după trei ani, dar Ajax îi închide contractul. Ce se întâmplă cu Abdelhak Nouri
Comentarii

Abdelhak Nouri s-a trezit din comă după doi ani şi nouă luni. Marocanul a suferit un atac de cord la 8 iulie 2017, în minutul 72 al unui amical cu Werder Bremen, iar de atunci nu a mai fost conştient.

La câteva zile după ce a fost anunţată vestea că Nouri s-a trezit din comă, presa olandeză anunţă că Ajax va închide contractul fotbalistului. Potrivit celor de la Telegraaf, Nouri avea contract cu gruparea „lăncierilor” până la 1 iulie 2020 şi el nu va fi prelungit.

Până acum, Ajax a plătit salariul fotbalistului lună de lună, dar nu a ajuns la un acord cu familia lui Nouri pentru a prelungi contractul sau pentru a oferi o compensaţie financiară.

La momentul accidentului, dar şi după, părinţii marocanului au cerut Federaţiei Olandeze să-i facă responsabili pe cei de la Ajax, care ar fi ascuns încă din 2014 că jucătorul avea probleme cardiace. Ei au cerut despăgubiri, ceea ce i-a făcut reticenţi pe şefii lui Ajax să mai semneze un nou acord.

Oricum, cele două părţi sunt încă în discuţii, iar Ajax ar fi dispusă să-i ofere o sumă de recuperare lui Abdelhak Nouri.

Afla mai multe despre: nouri 

viewscnt
Articole similare