Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a umplut paharul la Dinamo! Florin Răducioiu anunţă: "M-am cam săturat. O prostie" | EXCLUSIV

S-a umplut paharul la Dinamo! Florin Răducioiu anunţă: "M-am cam săturat. O prostie" | EXCLUSIV
Comentarii

Team managerul lui Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu, le cere fotbaliştilor din lot mai multă responsabilitate, după ce Steliano Filip a destabilizat echipa la meciul cu CFR Cluj.

Florin Răducioiu îi atenţionează pe dinamovişti înainte de play-out

Conducătorul din "Ştefan cel Mare" ştie că orice pas greşit o poate arunca pe Dinamo pe locurile direct retrogradabile şi a făcut un apel la adresa fotbaliştilor. 

În acest sezon, Dinamo a jucat în inferioritate numerică în mai multe rânduri. Ultima dată s-a întâmplat cu CFR Cluj, când Steliano Filip a fost eliminat într-un moment în care scorul era 1-1. În cele din urmă, campioana s-a impus cu 4-1. 

Florin Răducioiu s-a săturat de situaţiile grele în care e pusă echipa. 

"E evident. Sunt mult mai multe puncte slabe decât bune. Mă refer la mai multe aspecte, cel al atitudinii, un pic al comportamentului în teren. Nu e posibil ca aproape meci de meci să avem un jucător eliminat de pe teren, deci lucrurile astea chiar nu trebuie să se mai întâmple din punctul meu de vedere. Este de neacceptat, m-am cam săturat şi eu să asist la asemenea meciuri ale noastre cu jucători eliminaţi. Nu este posibil, este nevoie de o mai mare responsabilitate din partea lor, mai multă atenţie, mai mult echilibru, pentru că nu putem să ne permite să mai jucăm în 10 oameni.

Se întâmplă cam des această problema de când sunt aici, se reflectă în continuare, este o realitate în echipă, e de neacceptat şi am să intervin eu şi am să fac apel la maturitatea lor. La maturitate şi că nu trebuie să se întâmple asemenea lucruri de aici şi până la sfârşitul acestui play-out", a declarat oficialul dinamovist pentru Telekom Sport.  

Chiar dacă Gaz Metan şi Academica Clinceni par condamnate la retrogradarea directă, Florin Răducioiu cere atenţie. 

"Nu mai putem greşi, nu mai putem face anumite greşeli, nu mai putem da anumite cadouri printr-o lipsă de maturitate şi prostie. O prostie care nu mai trebuie să existe în asemenea meciuri.

Ştim limitele noastre, ştim că avem jucători interesanţi, în momentele în care şi noi putem juca de la egal la agal şi am demonstrat cu CFR", a mai spus team managerul lui Dinamo Bucureşti. 

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul 14, cu 17 puncte, cu trei mai multe decât Academica Clinceni şi cu şapte mai multe decât ocupanta ultimului loc, Gaz Metan, care are doar 10 puncte, după ce a fost depunctată drastic. 

În tot acest timp, la Dinamo se pregăteşte şi o schimbare de antrenor. Flavius Stoican a anunţat că-şi dă demisia, iar conducătorii au găsit un înlocuitor.

 

 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamodinamo play-outsteliano filip 

viewscnt
Articole similare