Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a umplut paharul! Pe cine a făcut praf Marius Croitoru: "Nu ştie nimeni cât m-am chinuit, cât am avut sau cât n-am avut". Afirmaţie interesantă despre CFR Cluj

S-a umplut paharul! Pe cine a făcut praf Marius Croitoru: "Nu ştie nimeni cât m-am chinuit, cât am avut sau cât n-am avut". Afirmaţie interesantă despre CFR Cluj

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a avut cea mai vehementă reacţie, în privinţa prieteniilor din play-off văzute de mai multe persoane din fotbal. Tehnicianul a prefaţat şi meciul cu CFR Cluj.

Marius Croitoru, înainte de CFR Cluj - FC Botoşani, în Liga 1

"Mi-aş fi dorit să câştige (n.r. - CFR Cluj cu Universitatea Craiova, scor 1-2). E greu să prinzi o echipă care e campioană în ultimii trei ani şi să piardă două meciuri la rând în play-off. Mai ales o echipă cum e CFR, o echipă matură, experimentată, valoric. Nu e uşor să câştigi trei campionate în nicio ţară din lumea asta, nu e uşor să câştigi trei campionate. Nu ne va fi uşor, dar noi nu avem nimic de pierdut. Orice punct scos împotriva campioanei, pe terenul ei, îţi dai seama că ar fi mulţumitor, pentru că păstrăm şanse pentru locul al patrulea. Suntem un oraş mic, dar inimos", a declarat antrenorul lui FC Botoşani.  

CFR Cluj - FC Botoşani are loc miercuri, de la 19:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

S-a umplut paharul pentru Marius Croitoru

După ce FCSB a întors scorul în victoria cu FC Botoşani, 2-1, s-au intensificat părerile despre presupusele prietenii din play-off. Marius Croitoru exclude această variantă: "(n.r. - Ai coborât milităria jos din pod după eşecul cu FCSB?) Am coborât nu numai milităria, am coborât mult mai multe, pentru că nu pot să accept ca aşa zişii cunoscători de fotbal din această ţară să vină să spună că ne-am dat la o parte. E o prostie incredibilă şi eu nu pot să accept. Nu sunt jocuri de culise, sunt numai prostii spuse de nişte oameni care nu gândesc, ca să nu spun altceva, iar noi ne vom apăra şansa. Atât timp cât sunt în fotbalul ăsta, nu permit la nimeni, dar absolut la nimeni să mă jignească. 

Nu ştie nimeni cât m-am chinuit, cât am avut sau cât n-am avut. Am muncit zi de zi, ca să ajung aici şi nu permit nimănui, indiferent cine e, ziarist, reporter, să jignească", a mai spus tehnicianul echipei din Moldova. 

FC Botoşani e pe al cincilea loc în play-off-ul Ligii 1, cu 25 de puncte. Lider e FCSB cu 39 de puncte, CFR Cluj e pe locul secund cu un punct mai puţin, iar Universitatea Craiova închide podiumul, cu 34 de puncte. 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbcfr clujfc botosani 

viewscnt
Articole similare