Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a umplut paharul! Real Madrid i-a stabilit preţul lui Eden Hazard şi e gata să scape de fotbalistul adus ca un star

S-a umplut paharul! Real Madrid i-a stabilit preţul lui Eden Hazard şi e gata să scape de fotbalistul adus ca un star

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard (30 de ani) are zilele numărate la Real Madrid după eliminarea "galacticilor" din Liga Campionilor. Presa din Spania a anunţat că belgianul e pe făraş la Real.

S-a umplut paharul pentru Hazard la Real Madrid. Forma slabă şi faptul că a venit cu kilograme în plus la echipă în momentul transferului, totul cumulat cu suma de transfer plătită în schimbul său, i-au făcut pe şefii de pe "Santiago Bernabeu" să-şi piardă răbdarea cu Eden Hazard.

Presa spaniolă scrie că Hazard are soarta pecetluită la Real Madrid şi conducătorii îi pregătesc plecarea. Hazard şi-a pus şi fanii în cap după ce madrilenii au fost eliminaţi din Liga Campionilor. Modul în care a tratat toată situaţia, preferând să facă glume cu foştii colegi de la Chelsea, a fost picătura care a umplut paharul, motiv pentru care, potrivit presei din Spania, Real Madrid i-a şi fixat preţul pentru care îl va da în vară. Este vorba de 50 de milioane de euro.

Eden Hazard i-a costat pe cei de la Real Madrid 100 de milioane de euro, iar din vara lui 2019 până în prezent a strâns 49 de meciuri, patru goluri şi şapte pase de gol.

Afla mai multe despre: hazardreal madridprettransferplecare 

viewscnt
Articole similare