Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a vehiculat că s-ar putea pierde meciurile cu 3-0, amenzi foarte mari!". Justin Ştefan, anunţ de ultim moment despre cluburile din Liga 1 care au cazuri pozitive de COVID-19

"S-a vehiculat că s-ar putea pierde meciurile cu 3-0, amenzi foarte mari!". Justin Ştefan, anunţ de ultim moment despre cluburile din Liga 1 care au cazuri pozitive de COVID-19

Superliga

Comentarii

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a spus că echipele din Liga 1 la care au fost depistate cazuri pozitive de COVID-19 nu pot pierde meciurile cu 3-0, la masa vedere. Cel puţin deocamdată. Oficial LPF a spus că acesta este ultimul scenariu care poate apărea în Liga 1, considerând că echipele ar trebui ajutate, nu pedepsite, în această perioadă.

Dinamo şi FC Botoşani sunt cluburile din Liga 1 unde au fost depistate cazuri pozitive de COVID-19, după revenirea echipelor la antrenamnte şi reluarea competiţiei. Justin Ştefan a abordat, pe larg, subiectul la Look Sport.

"(n.r.  - S-a vehiculat faptul că s-ar putea pierde meciurile cu 3-0, amenzi foarte mari...) În momentul ăsta acesta este ultimul scenariu. În momentul de faţă noi vorbim de posibilitatea reprogramării acestor meciuri. Niciun caz de pierderea meciurilor cu 3-0, cât timp la nivel teoretic avem date pentru reprogramare. Chiar dacă urmează să extindem partea de playout şi chiar dacă urmează să începem un pic mai târziu sezonul următor.

Ne-am opus acelor sancţiuni. E clar că în momentul de faţă ele sunt în vigoare pentru că în Comitetul de urgenţă sunt 3 persoane, Gino Iorgulescu a refuzat să accepte acele modificări, dar Răzvan Burleanu şi Goga care au susţinut mult aceste sancţiuni. Eu nu sunt pentru a pedepsi suplimentar faţă de ceea ce prevede legea. Tu trebuie să faco lucruri care să îi responsabilizeze  pe cei de la cluburi în niciun caz să îi ameninţi cu amenzi.

În momentul de faţă nu cred că putem să impunem sancţiuni atâta vreme cât toate cele 14 clburi au fost împotrivă, adică folosim legea democraţiei doar când ne convine."
, a spus Justin Ştefan, la Look Sport.

Magazionerul clubului Dinamo a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, în timp ce de la FC Botoşani au contractat Coronavirus medicul şi un fotbalist de la echipa a doua.

Afla mai multe despre: justin stefanliga 1coronavirusamenziforfaitvideo 

viewscnt
Articole similare