Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-ar potrivi la Barca?:) Pe cine vor să transfere catalanii în această vară

S-ar potrivi la Barca?:) Pe cine vor să transfere catalanii în această vară

FC Barcelona

Comentarii

Brazilianul Willian este una dintre ţintele campioanei Spaniei în perioada de mercato dinaintea startului sezonului viitor.

Clubul blau-grana a încercat şi în iarnă să îl aducă pe sud-american pe Camp Nou, dar Chelsea a respins ofertele Barcelonei. Şi au fost două propuneri venite din Spania, ambele însă refuzate de londonezi. Catalanii şi-au păstrat interesul pentru fotbalistul care îşi termină angajamentul cu gruparea de pe Stamford Bridge în vara lui 2020. Atunci va expira şi interdicţia primită de Chelsea din partea FIFA în privinţa transferurilor. 

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care mutarea ar putea să întâmpine dificultăţi. Totuşi, pe postul brazilianului, Chelsea îi mai are ca soluţii pe Pulisic, cumpărat în iarnă de la Dortmund şi pe Hudson Odoi, revelaţia acestui sezon în echipa albaştrilor. Este de aşteptat ca Barcelona să mărească oferta făcută în iarnă pentru Willian în în condiţiile în care afacerea nu îl mai poate include acum şi pe Malcom. Barca îl oferea pe atacant plus 57,5 milioane de euro pentru fotbalistul de 30 de ani al londonezilor.  

Afla mai multe despre: willianchelseabarcelonatransferinterdicţie 

viewscnt
Articole similare