Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-ar putea să ajungă el la Dinamo". Varianta luată în calcul pentru înlocuirea lui Mulţescu: "E greu să dormi şi să nu vezi luminiţa de la capătul tunelului"

"S-ar putea să ajungă el la Dinamo". Varianta luată în calcul pentru înlocuirea lui Mulţescu: "E greu să dormi şi să nu vezi luminiţa de la capătul tunelului"

Dinamo București

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a comentat situaţia grea prin care trec "alb-roşii". Fostul fotbalist consideră că Mircea Rednic poate fi o variantă pentru postul de antrenor.

Iulian Miu, despre Dinamo Bucureşti: "Şansele să rămână în Liga 1 sunt destul de mici"

La finalul înfrângerii cu Academica Clinceni, scor 3-1, Gheorghe Mulţescu a anunţat că e dispus să renunţe la banca tehnică de la Dinamo. Antrenorul este afectat de situaţia de la echipă.

Iulian Miu a vorbit despre rivalii din "Ştefan cel Mare". Mircea Rednic, cel care s-a despărţit de Viitorul, este văzut ca un posibil înlocuitor al lui Mulţescu.

"Dacă analizăm corect, e meritat ce s-a întâmplat (n.r. - în privinţa echipelor calificate în play-off). Şansele ca Dinamo să rămână în Liga 1 sunt destul de mici. Ca joc... Dacă jocul ar fi bunicel, zici că au şanse de a rămâne în prima ligă. Dar, după seara asta... E complicat. S-ar putea să ajungă (n.r. - Mircea Rednic), la cum l-am văzut pe domnul Mulţescu. Îţi dai seama ce stres e pentru un antrenor să te duci acasă, e greu să dormi şi să nu vezi luminiţa de la capătul tunelului. Poate credea că e mai simplu, dar nu e", a declarat Iulian Miu pentru Telekom Sport. 

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: iulian miudinamogigi multescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare