Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au aflat detaliile negocierilor dintre City şi Barca pentru Messi! Suma aiuritoare pe care ar fi plătit-o cetăţenii în cazul transferului

S-au aflat detaliile negocierilor dintre City şi Barca pentru Messi! Suma aiuritoare pe care ar fi plătit-o cetăţenii în cazul transferului

Manchester City

Comentarii

750 de milioane de euro ar fi fost dispuşi să achite şeicii lui City pentru transferul argentinianului, salariul său în cei cinci ani petrecuţi la Manchester plus comisionul plătit tatălui superstarului, reprezentatul său.

Posibilul transfer al lui Messi la Manchester City nu a fost doar un zvon. Cele două părţi chiar au negociat o mutare a fotbalistului Barcelonei în Premier League. iar acum jurnaliştii englezi au aflat detaliile discuţiilor purtate pe axa Anglia-Spania. Astfel pentru ca super starul să fie convins să accepte trecerea la campioana Angliei, conducerea lui City era dispusă să pună pe masă o sumă astronomică.

Astfel, cetăţenii trebuiau mai întâi să achite clauza de reziliere a lui Messi, în valoare de 246 de milioane de euro şi tot aceeaşi sumă ar fi urmat să îi fie plătită sud-americanului în cei cinci ani de contract propuşi de clubul englez. În plus, aproximativ 50 de milioane de euro urmau să ajungă în buzunarul tatălui lui Messi ca reprezentant al fotbalistului în intermedierea afacerii.

Iar cu toate taxele plătite în urma transferului clubul din Manchester ar fi fost nevoit să "disponibilizeze" în total 750 de milioane de euro. Afacerea se pare că a fost de actualitate până în urmă cu un an. Între timp lucrurile s-au schimbat. Messi a semnat un nou contract cu Barcelona iar clauza de reziliere ar trebui să îi sperie până şi pe bogaţii lui City. Cine vrea să îl cumpere acum pe argentinian trebuie să plătească 700 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: messibarcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare