Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au aflat salariile fotbaliştilor transferaţi la Dinamo! Steliano Filip are cea mai mare leafă. Cât câştigă Nepomuceno, Kongshavn sau Morsay

S-au aflat salariile fotbaliştilor transferaţi la Dinamo! Steliano Filip are cea mai mare leafă. Cât câştigă Nepomuceno, Kongshavn sau Morsay
Comentarii

Ultimii fotbalişti transferaţi de Dinamo primesc salarii mult mai mici faţă de cei aduşi de spanioli la începutul sezonului.

Ce salarii au fotbaliştii transferaţi la Dinamo

Spre deosebire de salariile uriaşe pentru Liga 1 plătite de spaniolii de la Dinamo la începutul sezonului, jucătorii transferaţi în iarnă au salarii până în 7000 de euro. 

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a anunţat cu cât sunt plătiţi Nepomuceno, Steliano Filip, Kongshavn sau Morsay. 

„Am văzut şi eu că se tot comentează despre salariile jucătorilor transferaţi la Dinamo în ultima perioadă. Vreau să punem punct acestor speculaţii, pentru că aceşti fotbalişti nu câştigă sume foarte mari, aşa cum probabil cred unii.

Este clar că şi eu mi-aş fi dorit să aducem al Dinamo jucători pe salarii de 10.000 sau 12.000 de euro pe lună, dar noi avem un buget şi a trebuit să ne încadrăm în el. Nu o să vă vină să credeţi, dar Nepomuceno are un salariu de 3.000 de euro pe lună. Portarul Gudmund Kongshavn câştigă 4.000 de euro pe lună, iar Steliano Filip are între 6.000-7.000 pe lună. Nu mai ţin mine exact, dar în mod sigur nu are mai mult de 7.000 de euro pe lună. Filip oricum a renunţat la foarte mulţi bani ca să vină la Dinamo”, a declarat Marius Nicolae pentru ProSport. 

Morsay e remunerat cu 6000 de euro lunar, partea pe care o plăteşte Dinamo, în condiţiile în care salariul acestuia e mai mare: „Noi avem mare încredere în Morsay şi o să vedeţi că îşi va da drumul la joc. Pe el l-am împrumutat până în vară la Dinamo. Câştigă de la noi 6.000 de euro pe lună. El are salariu mai mare, dar noi îi plătim lui doar 6.000 de euro, iar restul de bani îi plăteşte Chievo. Eu nu ştiu ce sumă îi dă Chievo că nu ne uităm în actele lor de acolo. 

Însă, Chievo ne-a spus clar că, dacă îl vrem pe Morsay, atunci noi trebuie să îi suportăm obligatoriu din salariu 6.000 de euro, iar de restul se ocupă ei. Dinamo nu a plătit pentru aceste transferuri niciun comision nimănui, ca să fie clar pentru toată lumea. Ce v-am spus eu acum se poate verifica”, a mai spus Mario Niculae.

Afla mai multe despre: steliano filipdinamosalarii dinamo 

viewscnt
Articole similare