Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au anunţat data şi ora pentru ultimul El Clasico din acest sezon. Când se va disputa Barcelona - Real Madrid

S-au anunţat data şi ora pentru ultimul El Clasico din acest sezon. Când se va disputa Barcelona - Real Madrid

La Liga

Comentarii

Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat, miercuri, data şi ora la care se va juca partida FC Barcelona - Real Madrid, din etapa a 36-a a campionatului Spaniei, informează Marca. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport.

Ultimul El Clasico din acest sezon se va disputa duminică, 6 mai, de la 21:45, pe Camp Nou, în antepenultima rundă din La Liga.

Va fi cel de-al patrulea meci dintre Barcelona şi Real Madrid, în acest sezon. Formaţia pregătită de Zinedine Zidane le-a câştigat pe primele două, 3-1 pe Camp Nou şi 2-0 pe Santiago Bernabeu, în Supercupa Spaniei. Catalanii s-au impus în meciul tur din campionat, 3-0 la Madrid.

Neînvinsă în această ediţie de campionat, Barcelona are şanse mari să fie deja campioană la ora disputării derbiului cu Real Madrid. În cele 33 de etape, Barcelona a adunat 83 de puncte şi are un avans de 12 puncte faţă de principala urmăritoare, Atletico, şi 16 peste Real Madrid.

În aceeaşi etapă va avea loc şi derbiul Galiciei dintre Celta Vigo şi Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, meci programat sâmbătă, 5 mai, de la 19:30.

Afla mai multe despre: messironaldoclasico 

viewscnt
Articole similare