Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au convins de Benzar! Românul nu mai are loc la Lecce. Italienii au luat un fundaş cu peste 100 de meciuri în Bundesliga

S-au convins de Benzar! Românul nu mai are loc la Lecce. Italienii au luat un fundaş cu peste 100 de meciuri în Bundesliga galerie foto

Serie A

Comentarii

Romario Benzar a plecată în vară de la FCSB la Lecce, echipe nou-promovată în Serie A, însă românul nu s-a acomodat în Italia şi este pe picior de plecare.

Lecce a anunţat în cursul zilei de luni transferul unui fundaş dreapta cu peste 100 de meciuri în Bundesliga. Site-ul oficial al clubului din sudul Italiei notează că Giulio Donati (29 de ani) a semnat un contract până în vara anului viitor, cu opţiunea de prelungire pe încă un an. Fundaşul a efectuat deja primul antrenament cu noua echipă. 

  • 124 de meciuri a jucat Donati în Bundesliga, la Bayer Leverkusen şi Mainz 
  • 1,5 milioane de euro este cota fundaşului italian
  • 24 de prezenţe are Donati pentru reprezentitiva sub 21 de ani a Italiei 

Donati este un produs al academiei celor de la Inter Milano, dar nu a jucat pentru prima echipă în Serie A, ci doar în Cupa Italiei. Până la transferul în Germania, din 2013, Donati a fost împrumutat de Inter la Lecce, Padova şi Grosseto. 

ROMARIO BENZAR PE PICIOR DE PLECARE DE LA LECCE

Două milioane de euro a plătit Lecce în vară celor de la FCSB pentru transferul lui Romario Benzar. Fundaşul în vârstă de 27 de ani, născut la Timişoara, este unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria clubului şi potrivit informaţiilor din Gazzetta dello Sport, are cel mai mare salariu din lotul lui Lecce, în acest sezon. 

Astfel, oficialii grupării din Serie A sunt pregătiţi să renunţe la Benzar, din moment ce acesta nu a impresionat şi a fost folosit foarte puţin la noua echipă. 97 de minute pe parcursul a trei meciuri a jucat Benzar în tricoul lui Lecce, în Serie A, la care se adaugă alte 58 de minute în Cupa Italiei. Este adevărat că Benzar a avut şi probleme medicale, însă în cele mai multe cazuri a fost rezervă nefolosită la Lecce. 

Afla mai multe despre: romario benzarlecceserie a 

viewscnt
Articole similare