Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au dat singuri de gol :) Chelsea a anunţat fără să vrea un super transfer. Ştirea a fost imediat eliminată

S-au dat singuri de gol :) Chelsea a anunţat fără să vrea un super transfer. Ştirea a fost imediat eliminatăgalerie foto

Chelsea

Comentarii

Chelsea şi Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul lui Mateo Kovacic.

Probabil că acest detaliu nu vine ca o surpriză, pentru că anunţul transferului lui Kovacic pe Stamford Bridge este iminent. Doar că gruparea londoneză l-a anunţat mai devreme decât era programat.

În aplicaţia sa oficială, Chelsea a confirmat transferul lui Kovacic de la Real Madrid...din greşeală. Pentru scurt timp a fost vizibilă chiar şi declaraţia fotbalistului croat: ”Este un sentiment incredibil să semnez cu acest club. Chelsea este un club mare. Sunt foarte fericit că rămân aici şi mândru că voi putea îmbrăca din nou, acest tricou”.

Ştirea a fost totuşi rapid eliminată de către clubul britanic. Kovacic va semna totuşi cu Chelsea şi va juca sub formă de împrumut pentru un sezon, urmând ca imediat ce expiră interdicţia clubului englez, Chelsea să vireze 40 de milioane de euro celor de la Real Madrid. Mutarea este posibilă pentru că în momentul în care Chelsea a primit interdicţie la transferuri, Kovacic era deja fotbalistul echipei britanice, împrumutat de Real Madrid.

Afla mai multe despre: mateo kovacicchelsea 

viewscnt
Articole similare