Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au dat singuri de gol. Detaliul care anunţă un super transfer la U Craiova. Jucătorul a fost surprins în vestiar după meciul cu Viitorul

S-au dat singuri de gol. Detaliul care anunţă un super transfer la U Craiova. Jucătorul a fost surprins în vestiar după meciul cu Viitorul
Comentarii

Universitatea Craiova a rezolvat încă un transfer important, în mandatul lui Victor Piţurcă.

U Craiova a bătut palma cu internaţionalul bosniac Goran Zakaric, căruia îi aşteaptă acum cartea verde. Deşi încă nu a fost prezentat oficial, iar pe site-urile de specialitate figurează ca jucător liber de contract, Zakaric se pregăteşte de o bună bucată de timp cu oltenii, iar la finalul meciului cu Viitorul bosniacul nu s-a ferit să intre în poza de grup a oltenilor.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Viitorul, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Universitatea Craiova s-a impus după ce a fost condusă cu 1-0.

Pentru Universitatea Craiova au marcat Cicâldău '44, Koljic '45 şi Bălaşa '53, iar pentru FC Viitorul a punctat Ţîru '7.

Cine este noul jucător transferat de U Craiova

La 26 de ani, Zakaric este în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Fotbalistul de 1,82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru acre în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri.

Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania. Nu a marcat niciodată pentru Bosnia.

"Zakaric, aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămâna, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie", spunea Victor Piţurcă despre transferul lui Zakaric, la 23 septembrie.

1,25 milioane de euro este cota lui Zakaric, conform Transfermarkt.de

1,87m - atât măsoară noua achiziţie a celor de la U Craiova

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare