Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au decis finaliste la CM Handbal 2019. Semifinalele au fost în direct la Telekom Sport. Finala e nordică!

S-au decis finaliste la CM Handbal 2019. Semifinalele au fost în direct la Telekom Sport. Finala e nordică!

Handbal

Comentarii

Franţa - Danemarca şi Germania - Norvegia sunt cele două semifinale de la Mondialul de handbal masculin. Ambele vor fi pe Telekom Sport 3.

UPDATE:

Norvegia a învins Germania cu scorul de 31-25 şi s-a calificat în finala CM de handbal. Danemerca-Norvegia e finala turneului final şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport.


UPDATE:

Danemarca s-a calificat în finala Campionatului Mondial de handbal masculin după ce a învins-o pe Franţa cu scorul de 38-30.


Prima semifinală a Mondialului de handbal masculin opune naţionalele cotate cu primele două şanse la câştigarea trofeului. Franţa e cea mai titrară echipă din lume, cu şase trofee câştigate, în timp ce Danemarca e fără trofeu, dar are trei medalii de argint şi una de bronz şi era văzută la începutul turneului drept principala favorită la câştigarea Mondialului. Şi în acest meci tot Danemarca e favorită, în faţa Franţei lui Karabatic, o naţională învinsă surprinzător de Croaţia în ultimul meci din grupele principale. 

Franţa - Danemarca, ora 18:30, Telekom Sport 3 

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc dubla campioană mondială, Germania, care din 2007, de când a luat troful nu mai reuşise să se claseze m ai sus de locul cinci, şi Norvegia, o naţională  cu o singură clasare pe podium în istorie. A jucat finala la ediţia precedentă. 

Germania - Norvegia, ora 21:30, Telekom Sport 3 

Afla mai multe despre: frantacroatianorvegia 

viewscnt
Articole similare