Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au făcut testele pentru COVID-19 la Universitatea Craiova. Veste bună din Bănie: "Nu avem niciun caz!" | EXCLUSIV

S-au făcut testele pentru COVID-19 la Universitatea Craiova. Veste bună din Bănie: "Nu avem niciun caz!" | EXCLUSIV
Comentarii

Marcel Popescu a confirmat pentru Telekom Sport că la Universitatea Craiova s-au făcut deja primele teste pentru depistarea posibililor infectaţi cu noul coronavirus.

Managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a declarat la Telekom Sport că fotbaliştii şi staff-ul tehnic al formaţiei din Bănie au efectuat deja testele pentru depistarea COVID-19: "Deja testarea a fost făcută, nu avem niciun caz, nici la nivelul jucătorilor, nici la nivelul băncii tehnice şi nici la nivelul administrativului. Toată lumea a făcut testul, nu e nicio problemă" a mărturisit Popescu, pentru Telekom Sport.

În privinţa reluării sezonului competiţional, Popescu a declarat că în cazul în care va apărea un caz de coronavirus, oficialii FRF şi LPF trebuie să explice cum se va desemna trofeul de campioană a României, dacă sezonul va fi din nou întrerupt: "În faza de reîncepere a celor opt etape trebuie să se ştie, în situaţia în care se întrerupe cum va fi? Clasamentul actual sau va fi luat de bun clasamentul sezonului regulat, pentru a nu face loc speculaţiilor sau unor jocuri de culise." a mai spus Marcel Popescu.

"Cel mai corect este ca titlul să fie adjudecat sportiv, pe teren" crede oficialul formaţiei din Bănie.

Afla mai multe despre: marcel popescuu craiovacovid-19 

viewscnt
Articole similare