Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au încins spiritele! Setien pune paie pe foc înainte de Barcelona - Bayern: "Lewandowski nu e la nivelul lui Messi"

S-au încins spiritele! Setien pune paie pe foc înainte de Barcelona - Bayern: "Lewandowski nu e la nivelul lui Messi"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona - Bayern Munchen, meci care se joacă de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1, se anunţă un adevărat derby. În ultimele ore dinaintea partidei, s-au făcut tot felul de declaraţii tăioase din ambele părţi.

După ce Lothar Matthaus şi Karl-Heinz Rummenigge au declarat că Bayern va trece fără probleme de Barcelona, respectiv că Messi nu va mişca lângă Alphonso Davies, fundaşul canadian al celor de la Bayern, au venit şi răspunsurile din tabară catalanilor. 

Cel care a ieşit la atac a fost chiar antrenorul Qique Setien, care îşi poate salva postul dacă va câştiga trofeul UEFA Champions League. Tehnicianul a spus că "Lewandowski nu este la nivelul lui Messi. Este clar", după ce în ultimele zile s-au făcut tot mai multe comparaţii între atacantul polonezul şi "extraterestul" de la Barca. 

Un atac surprinzător a venit din partea lui Arturo Vidal, care a jucat la Bayern Munchen între 2015 şi 2018. Mijlocaşul din Chile a declarat că "nu suntem o echipă din Bundesliga. Suntem cei mai buni", aluzie la faptul că bavarezii nu au niciun rival de calibru în campionat. 

Barcelona - Bayern Munchen se vede la Telekom Sport 1, de la ora 22:00.

Afla mai multe despre: lionel messibarcelonabayernquique setien 

viewscnt
Articole similare