Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au înţeles! Becali a bătut palma pentru un nou transfer! Jucătorul din Liga 1 adus de FCSB înainte de startul sezonului! VIDEO Reacţie fabuloasă a lui Junior Morais: "Nu ştiu cine e"

S-au înţeles! Becali a bătut palma pentru un nou transfer! Jucătorul din Liga 1 adus de FCSB înainte de startul sezonului! VIDEO Reacţie fabuloasă a lui Junior Morais: "Nu ştiu cine e"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a reuşit un nou transfer la FCSB, după ce a ajuns într-un final la un acord cu FC Voluntari pentru francezul Aïssa Laïdouni (22 de ani).

Ilfovenii refuzaseră propunerea iniţială făcută de vicecampioană pentru mijlocaşul central de 22 de ani, însă în cele din urmă cele două părţi au ajuns la un acord.

"A costat 200.000 de euro. L-am vrut de mult timp, dar cereau ei 400.000 şi după aia, ultima dată, 200.000 plus nişte procente, nu ştiu", a declarat Becali, la Pro X.

"În legătură cu preţul, depinde şi de ce ţi se oferă. Acum, noi am vrea să-l vindem cu un milion. Cine nu vrea mai mult de la fotbal?! Depinde de ofertă, de ceea ce ne propune, dacă Bergodi vrea să-l ţină neapărat. Sunt multe lucruri de care depinde un transfer" , declara Ioan Andone pentru Telekom Sport, în urmă cu trei săptămâni.

Junior Morais nu a auzit de el

La plecarea spre Turcia, Junior Morais a fost întrebat ce părere are de transferul lui Laidouni, dar reacţia sa a fost una neaşteptată: nu ştia nimic despre mijlocaşul francez. Are însă o scuză: Voluntari a jucat în play-out.

"Nu ştiu cine e. (n.r. i se spune că e un mijlocaş central de la Voluntari) Dacă ar fi vorba de post, dar după nume e mai greu să îmi amintesc", a spus Junior Morais.



Mijlocaşul de 22 de ani a strâns 30 de meciuri pentru FC Voluntari în acest sezon, marcând 6 goluri şi oferind 3 pase decisive.

Laidouni evolează pe postul de mijlocaş central şi are o cotă de piaţă de 450.000 de euro. Francezul s-a format la clubul Angers, însă a prins o singură prezenţă în tricoul echipei din Ligue 1.
 

Afla mai multe despre: gigi becalijunior morais 

viewscnt
Articole similare