Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au înţeles. Cât plăteşte Inter pentru transferul imediat al lui Eriksen de la Tottenahm

S-au înţeles. Cât plăteşte Inter pentru transferul imediat al lui Eriksen de la Tottenahm

Inter Milano

Comentarii

Inter a ajuns la un acord cu Tottenham pentru transferul lui Christian Eriksen (27 de ani) încă de acum, după ce s-au înţeles cu agentul danezului încă de acum o săptămână. Gazzettta dello Sport scrie despre înţelegerea dintre cele două cluburi, Spurs urmând să încaseze 15 milioane de euro în schimbul starului danez.

Italienii l-au convins pe Eriksen, după ce i-au oferit un contract până în 2024 şi un salariu care îl transformă în al doilea cel mai bine plătit fotbalist din Serie, după Cristiano Ronaldo (34 de ani). Inter trebuia să îi convină şi pe cei de la Tottenham, iar Gazzetta dello Sport anunţă că şefii celor două echipe au bătut palma. Eriksen va merge la Inter încă din această iarnă, iar Tottenham va încasa 15 milioane de euro.

Contractul lui Eriksen cu Tottenham expiră în vara lui 2020, iar Inter îl putea lua gratis peste şase luni, dar italienii îl vor de acum pe fotbalistul danez. Spurs a cerut 20, italienii au fost de acord să achite doar 15 milioane de euro pentru a-l avea pe Eriksen încă de acum.

Christian Eriksen a semnat cu Inter

Inter a bătut palma cu agentul lui Christian Eriksen, după ce "nerazzurrii" i-au oferit acestuia un contract până în 2024 şi un salariu care îl transformă în al doilea cel mai bine plătit fotbalist din Serie, după Cristiano Ronaldo, care încasează anual 31 de milioane de euro. Gazzetta dello Sport a făcut anunţul înţelegerii dintre Eriksen şi Inter încă de acum aproximativ o săptămână.

Mijlocaşul danez a strâns 299 de meciuri, reuşind să marcheze de 69 de ori şi să ofere 89 de pase decisive. În acest sezon, Christian Eriksen a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de trei ori în 23 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon.



Inter mai are jucători pe lista de transferuri. Au ajuns la un acord cu Giroud de la Chelsea, conform L'Equipe, iar Arturo Vidal, Franck Kessie, Ashley Young sau Fernando Llorente sunt doriţi şi ei de antrenorul Antonio Conte.

Afla mai multe despre: christian eriksentransfertottenhaminterintelegere 

viewscnt
Articole similare