Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au înţeles cu Coutinho! Barcelona îşi trimite starul în Premier League. Brazilianul va juca pentru rivala lui Liverpool

S-au înţeles cu Coutinho! Barcelona îşi trimite starul în Premier League. Brazilianul va juca pentru rivala lui Liverpool

FC Barcelona

Comentarii

Despărţirea lui Philippe Coutinho (27 de ani) de FC Barcelona este iminentă. Catalanii s-au înţeles cu un club din Premier League şi brazilianul urmează să evolueze la una dintre rivalele lui Liverpool.

Brazilianul a ajuns la Barcelona în 2018 pentru o sumă imensă, 145 de milioane de euro, dar nu a rupt gura târgului pe Camp Nou şi s-a regăsit de multe ori doar pe banca de rezerve a echipei. În ultima perioadă, numele său a fost legat în dese rânduri de mai multe echipe din Premier League, însă niciodată nu a fost vorba de o revenire la fostul său club, Liverpool. 

În schimb, Coutinho va ajunge la una dintre rivalele lui Liverpool din Premier League. Jurnaliştii francezi de la L'Equipe susţin că brazilianul va fi cedat sub formă de împrumut la Arsenal, toate părţile fiind de acord cu mutarea. 

În scurta perioadă petrecută la Barcelona, Coutinho a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor de 21 de ori în 76 de partide. El i-a ajutat pe Messi & compania cu 11 assist-uri. 

Afla mai multe despre: coutinhobarcelonatransferarsenal 

viewscnt
Articole similare