Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au luat de arbitri şi acum sunt buni de plată! Comisia de Disciplină a FRF a făcut anunţul

S-au luat de arbitri şi acum sunt buni de plată! Comisia de Disciplină a FRF a făcut anunţul

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, preşedintele formaţiei FC Botoşani, şi Daniel Popa, jucătorul Chindiei, au fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF, în urma unor declaraţii tendenţioase la adresa arbitrajului din Liga I.

Iftime a fost sacţionat şi va avea de plătit o penalitate de 6.000 de lei pentru comportare jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului în urma unei sesizări a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„Comisia admite sesizarea. În temeiul art. 12 şi 14 bis raportat la art. 52.2.b din RD al FRF sancţionarea pârâtului Valeriu Iftime cu avertisment şi penalitate sportivă de 6.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

Nu este singurul bun de plată din Ligă I. Şi fotbalistul Daniel Popa, atacantul Chindiei Târgovişte, va avea de scos bani din buzunar tot în urma unor declaraţii care i-au avut în vizor pe arbitrii din primul eşalon.

Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat şi pe Marcel Ghergu din cauza motivului menţionat anterior.

Ce a declarat Iftime despre arbitraj:

Mă tem, greşelile astea contează enorm de mult. Eu am văzut un fault în atac, a pus mâna pe el, l-a tras. Greşelile de arbitraj şi Covidul hotărăsc, din păcate, ierarhia în Liga 1. E dezamăgitor. Pentru oamenii ca mine sau asociaţii mei, care dau bani în fotbal, e dezarmant, mai bine faci altceva, nu fotbal”, a mai spus Valeriu Iftime.

 
 

Afla mai multe despre: valeriu iftimecomisia de discipilina frf 

viewscnt
Articole similare