Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au obişnuit cu EURO! :) Reacţia jucătorilor de la naţionala de tineret după victoria superbă cu Finlanda U21: ”Echipa de anul trecut a ridicat ştacheta foarte sus”

S-au obişnuit cu EURO! :) Reacţia jucătorilor de la naţionala de tineret după victoria superbă cu Finlanda U21: ”Echipa de anul trecut a ridicat ştacheta foarte sus”
Comentarii

Naţionala de tineret a câştigat cu 3-1 în Finlanda, una dintre cele mai dificile echipe din grupă şi s-a apropiat de liderul Danemarca. Andrei Vlad şi Darius Olaru speră că vor reuşi să ducă din nou echipa la Campionatul European, acolo unde în 2019 a ajuns până în semifinale.

Adi Mutu a avut un debut fericit în preliminariile Campionatului European 2021. Naţionala de tineret a învins cu 3-1 pe terenul uneia dintre cele mai dificile echipe din grupă. Andrei Vlad, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, speră că România U21 va ajunge din nou la Campionatul European:
”Îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun, să cresc de la meci la meci şi sper să mă propulsez mai departe. (n.r. ce i-a transmis Mutu) Am discutat cu dânsul despre ordine tactice, în prima repriză nu prea am făcut ce ne-a cerut dânsul. În această seară am fost un plus pentru România, dar băieţii au dat golurile. Nu eu am marcat, ei au marcat.
(n.r. dacă Mutu va repeta performanţele lui Rădoi) Trebuie să facă, echipa de anul trecut a ridicat stacheta foarte sus şi trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul aşteptărilor”, a declarat Andrei Vlad pentru FRF TV.
Darius Olaru, marcatorul unui gol, speră şi el vă va ajunge să joace la Campionatul European de Tineret:
”La fiecare start... un nou antrenor, un nou suflu, fiecare dintre noi trebuia să dăm totul din noi şi să câştigăm. Este altceva, dânsul îşi doreşte altceva de la noi, dar cred că am făcut o partidă bună şi l-am făcut fericit. Noi sperăm să ajungem din nou la un Campionat European şi să ne egalăm cealaltă performaţă (n.r. semifinale la EURO 2019)”, a spus Darius Olaru. 

Afla mai multe despre: romania u21 

viewscnt
Articole similare