Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au plictisit să tot câştige I Performanţă incredibilă: Real Madrid, neînvinsă de cinci ani în faza grupelor Ligii Campionilor

S-au plictisit să tot câştige I Performanţă incredibilă: Real Madrid, neînvinsă de cinci ani în faza grupelor Ligii Campionilor
Comentarii

Faza grupelor Ligii Campionilor programează, de marţi, o nouă ediţie, pe care campioana Europei, Real Madrid, o începe cu un record. Formaţia madrilenă nu a pierdut vreun meci din grupă din octombrie 2012.

De atunci, Real Madrid a înregistrat 22 de victorii şi 8 rezultate de egalitate. Ultima înfrângere a fost suferită de echipa antrenată de Jose Mourinho, scor 1-2, la Dortmund, cu Borussia.

În actualul format al celei mai importante competiţii europene pentru cluburi, cu grupe, Real Madrid a trecut de fiecare dată de această fază din 1995, de 13 ori de pe locul I. 

Clubul cel mai de succes din lume, Real Madrid, cu 12 trofee ale Ligii Campionilor/Cupei Campionilor Europeani, a jucat 126 de meciuri în faza grupelor, câştigând 82, remizând 28 şi pierznâd 18.

Acum, Real va face parte din Gupa H, alături de Apoel Nicosia, Borussia Dortmund şi Tottenham. Miercuri, de la ora 21.45, echipa antrenată de Zinedine Zidane îşi va începe apărarea trofeului cu Apoel.

Afla mai multe despre: real madridchampions leagueliga campionilorspaniavictoriiperformante 

viewscnt
Articole similare