Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au plimbat cu tractorul pe gazon, apoi au făcut scorul sezonului la Cernavodă

S-au plimbat cu tractorul pe gazon, apoi au făcut scorul sezonului la Cernavodăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii Rapidului au fost nevoiţi să joace la Cernavodă pe un teren aflat sub orice critică. Suprafaţa a fost este îngheţată, iarba lipseşte cu desăvârşire şi terenul era marcat de urmele tractoarelor care au îndepărtat zăpada. Rapid s-a descurcat totuşi de minune: a făcut scorul sezonului cu Axiopolis!

Update

Rapid a câştigat categoric la Cernavodă meciul cu Axiopolis Sport. Deivydas Matulevicius şi Marian Vlada au marcat fiecare câte o ”dublă”, Alin Demici, Alin Cârstocea, Petre Goge, Robinho şi Alex Duriţă au marcat celelalte goluri ale vişiniilor.

Axiopolis - Rapid s-a terminat 1-9, iar echipa lui Daniel Pancu rămâne lider în Seria 2 a Ligii a 3-a cu 38 de puncte, patru mai multe decât locul 2, Unirea Slobozia. 


În această etapă din Liga a 3-a, Rapid s-a deplasat la Cernavodă, pentru meciul cu Axiopolis. Condiţiile de joc au fost însă inumane. Jucătorii au fost nevoiţi să joace pe un teren incredibil. Suprafaţa de joc este îngheţată şi brăzdată de urmele lăsate de utilajele care au îndepărtat zăpada.

Culmea, arbitrul a considerat că terenul respectă regulamentul şi a dat drumul la joc.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidaxiopolis cernavodaliga 3teren 

viewscnt
Articole similare