Experiențe împreună.
You are here:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Suedia. Super ofertă pentru copiii sub 14 ani

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Suedia. Super ofertă pentru copiii sub 14 ani galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Începând de miercuri, 23 octombrie, Federaţia Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la partida decisivă din grupa de calificare la EURO 2020, contra Suediei. Duelul cu nordicii va avea loc pe Arena Naţională, în data de 15 noiembrie, de la ora 21:45.

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul fiind între 35 lei (peluză) şi 120 lei (tribună). Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele şi prenumele titularului vor fi inscripţionate pe bilet, informaţii precum data şi locul naşterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 şi 21:45.
 

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opţiunea livrării (6 RON în Bucureşti şi 9 RON în ţară), suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail).

Copiii sub 14 ani au bilet gratuit în Family Zone

La acest joc cu Suedia, FRF a amenajat la Tribuna 2 sectoare speciale pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta şi numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero. În sectoarele Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, dintre care cel puţin unul trebuie să fie rezervat unui copil sub 14 ani. Accesul pe stadion, inclusiv al copiilor, se va realiza doar pe baza unui bilet valabil. Vă rugăm să păstraţi biletul pe durata întregii partide pentru a putea valida locul pentru care aţi optat.

viewscnt
Articole similare