Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FCSB - Milsami. Cât costă şi unde va juca vicecampioana în Liga I, până după meciul naţionalei cu Spania

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FCSB - Milsami. Cât costă şi unde va juca vicecampioana în Liga I, până după meciul naţionalei cu Spania

FCSB

Comentarii

FCSB - Milsami e primul meci oficial pentru roş-albaştri în noul sezon. Partida se va juca la Giurgiu, stadion pe care va juca şi următoarele partide europene, dacă va trece de moldoveni. Începând de luni au fost puse în vânzare biletele pentru partida cu Milsami.

FCSB a anunţat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Milsami Orhei, din primul tur preliminar al Europa League. Până marţi seara, tichetele se vor putea achizţiona online. Conform site-ulu oficial a celor de la FCSB, preţurile sunt următoarele:

PELUZĂ - 10 LEI

TRIBUNA 2 - 20 LEI

TRIBUNA 1 PERIFERIC - 20 LEI

TRIBUNA 1 CENTRAL - 30 LEI

Începând de miercuri biletele urmează să fie vândute la casele de la Stadionul Marin Anastasovici. Miercuri, se vor putea achiziţiona tichete între orele 12:00 şi 19:00 şi joi de la ora 12:00, până la fluierul de start al meciului, de la ora 21:30. 

Pentru FCSB urmează debutul în Liga I, în faţa celor de la Hermannstadt. Teoretic, meciul e tot pe teren teren propriu, precum cel din Europa League, practic va fi tot în deplasare, pentru că din cauza concertelor care au loc pe Naţional Arena şi apoi din cauza meciului echipei naţionale, cu Spania, FCSB a fost obligată să-şi caute stadion până la mijlocul lunii septembrie.

Astfel, roş-albaştrii vor juca împotriva sibienilor, la Piteşti, acolo unde se vor evolua în toate meciurile "de acasă", până pe 21 septembrie. Atunci e programat derby-ul cu CFR Cluj. 

FCSB va întâlni Milsami Orhei, vicecampioana en titre a Moldovei, în primul tur preliminar al Ligii Europa

Primul meci se va juca pe 11 iulie, în România, pentru ca manşa secundă să aibă loc în Moldova, pe 18 iulie.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de, întreg lotul viitoarei adversare a FCSB-ului valorează doar 3,5 milioane de euro, în condiţiile în care, de la vicecampioana României, doar Dennis Man are o octă de 5,5 milioane de euro. Lotul "roş-albaştrilor" este evaluat pe acelaşi site la 33,10 milioane de euro.

Milsami este vicecampioana en titre a Moldovei, iar în actuala ediţie a Diviziei Naţionale se află pe locul al treilea, cu 23 de puncte, la zece lungimi de liderul Sheriff Tiraspol. Milsami Orhei are în palmares un titlu de campioană a Moldvei, cucerit în sezonul 2014-2015. Din acea echipă a făcut parte şi atacantul român Romeo Surdu, care a evoluat între 2014 şi 2016, respectiv 2017-2019.

România este, de altfel, ţara din care Milsami Orhei a importat cei mai mulţi fotbalilşti, de-a lungul istoriei sale. Nu mai puţin de 13 jucători români au evoluat pentru Milsami, de-a lungul timpului. Este vorba despre Adrian Drida, Alexandru Stoica, Adrian Grigoruţă, Claudiu Ionescu, Marius Roman, Ovidiu Mendizov, Valerian Gîrlă, Cornel Gheti, Constantin Arbănaş, Rareş Soporan, Romeo Surdu, Octavian Abrudan şi Cristi Bud.

4 trofee are în palmares Milsami Orhei

2005 - anul fondării clubului Milsami Orhei

2.539 de locuri - aceasta este capacitatea stadionului pe care evoluează Milsami Orhei

 

Afla mai multe despre: fcsbbiletemilsamieuropa league 

viewscnt
Articole similare