Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-au respins oferte de 180 de milioane de euro pentru el”. Fotbalistul de la Real Madrid de care Zidane ţine cu dinţii

”S-au respins oferte de 180 de milioane de euro pentru el”. Fotbalistul de la Real Madrid de care Zidane ţine cu dinţii

Real Madrid

Comentarii

Horacio Gaggioli, agentul fotbalistului spaniol Marco Asensio a dezvăluit pentru ESPN că situaţia lui Marco Asensio rămâne una incertă, dar şi că gruparea iberică a respins oferte uriaşe pentru tânărul său fotbalist.

”Marco se gândeşte la viitorul sezon şi vrea să câştige din nou, totul, cu Real Madrid” a explicat Gaggioli pentru ESPN. La finalul sezonului trecut, fotbalistul originar din Insulele Baleare a fost tentat cu oferte uriaşe, extrem de interesante chiar şi pentru un club ca Real Madrid. A confirmat-o chiar Gaggioli în aceeaşi intervenţie de la ESPN: ”Anul trecut, Real Madrid a respins oferte de 180 de milioane de euro pentru el”.

De Asensio s-a scris în ultima vreme că s-au interesat echipe precum Manchester United, Paris SAint Germain şi FC Liverpool. Momentan, internaţionalul spaniol nu mai este titular în formula de start a lui Zinedine Zidane, dar acest lucru s-ar putea schimba din sezonul viitor.

”Zidane îl place foarte mult şi este convins că îl poate recupera rapid” scriu şi cei de la ABC, cotidian madrilen.

Marco Asensio (23 de ani) a fost achiziţionat de Real Madrid de la Real Madrid în 2015 pentru doar 3.5 milioane de euro. În actuala stagiune el a marcat de 6 ori şi a reuşit alte 7 pase decisive în 41 de meciuri în care a fost folosit de cei trei antrenori ai Realului: Lopetegui, Solari şi Zidane.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Asensio pe Transfermarkt
  • 132 de meciuri are în total la Real Madrid
  • 27 de goluri şi 17 pase decisive a strâns în tricoul blanco

Afla mai multe despre: marco asensioreal madrid 

viewscnt
Articole similare