Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au săturat să-l aştepte pe Ianis Hagi? Lazio a ajuns la un acord cu un golgeter columbian, cotat la 15 milioane de euro

S-au săturat să-l aştepte pe Ianis Hagi? Lazio a ajuns la un acord cu un golgeter columbian, cotat la 15 milioane de eurogalerie foto

Stranieri

Comentarii

Gazzeta dello Sport anunţă că atacantul celor de la Watford, Luis Suarez, împrumutat sezonul acesta la Real Zaragoza, în liga secundă din Spania, a ajuns la o înţelegere cu conducătorii celor de la Lazio Roma.

Atacantul columbian în vârstă de 22 de ani a avut un sezon fantastic în La Liga 2, cu 17 goluri marcate în 29 de partide, iar acest lucru i-a atras atenţia lui Igli Tare, directorul sportiv al celor de la Lazio Roma. Se pare că formaţia din capitala Italiei i-ar fi pregăti sud-americanului un contract pe cinci ani, cu un contract ce ar urma să crescă treptat, începând de la 1,5 milioane de euro pe sezon.

Ca mutarea să se realizeze, Biancocelesti trebui să se înţeleagă acum şi clubul de care aparţine, Watford, deţinut de familia italiană Pozzo. Lazio Roma pune pe masă 15 milioane şi speră la clemenţă din partea patronilor clubului englez.

În caz contrar, scriu italienii de la TuttoMercato, Lazio Roma va fi obligată să se reorienteze asupra ţintelor mai vechi, Ianis Hagi, Vedat Muriqi şi Adolfo Gaich, jucători a căror situaţie este una fel de delicată.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare