Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au săturat şi-au decis să iasă în stradă! Suporterii lui Hermannstadt fac scandal după ce joacă în exil la Tg. Mureş

S-au săturat şi-au decis să iasă în stradă! Suporterii lui Hermannstadt fac scandal după ce joacă în exil la Tg. Mureşgalerie foto

Hermannstadt​

Comentarii

Pe 2 noiembrie, la ora 17:00, fanii echipei Hermannstadt vor lua din nou cu asalt arena din Parcul Sub Arini, însă nu pentru a asista la vreun meci al favoriţilor, ci pentru a protesta la adresa firmei care a câştigat licitaţia pentru prima parte a lucrărilor.

Suporterii sibieni s-au săturat de mofturile firmei Construcţii SA şi de repetatele amânări de finalizare a primei părţi a lucrărilor, astfel că au decis să ia atitudine. Drept urmare, membrii galeriei, D'acii 2017 Sibiu, îi cheamă pe toţi suporterii FC Hermannstadt la un protest care va avea loc în faţa arenei din Parcul Sub Arini.
 
Acţiunea va avea loc vineri, 2 noiembrie, de la ora 17:00. ”Revenim acasă!”, anunţă fanii sibieni pe grupul lor de pe Facebook. ”Acum este momentul cel mai potrivit pentru suporterii sibieni să îsi manifeste dorinţa ca echipa noastră să revină ACASĂ şi să încercăm împreună să stopăm amânările repetate lipsite de baze reale, lipsa de interes şi nesimţirea din partea celor implicaţi în reabilitarea Stadionului Municipal Sibiu, mai exact firma CONSTRUCŢII S.A.”, susţin suporterii.
 

 

Afla mai multe despre: hermannstadtscandalstadionproblememiting 

viewscnt
Articole similare