Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au speriat şi l-au "izolat" pe Ighalo de teama coronavirusului! Manchester United nu l-a luat în cantonament, acum are interzis în baza de antrenament

S-au speriat şi l-au "izolat" pe Ighalo de teama coronavirusului! Manchester United nu l-a luat în cantonament, acum are interzis în baza de antrenament

Manchester United

Comentarii

Odion Ighalo (30 de ani), noul fotbalist al lui Manchester United, trece prin clipe neferice după transferul în Premier League. Adus din China, de la Shanghai Shenhua, atacantul n-a fost luat în cantonamentul din Spania, iar presa din Albion scrie că stafful lui United nu-l lasă pe Ighalo nici măcar în baza de pregătire de la Carrington de teama coronavirusului, după epidemia izbunictă în China.

Împrumutat pentru şase luni de la Shanghai Shenhua, Ighalo a fost adus să rezolve problemele din atacul trupei antrenate de Ole Gunnar Solskjaer. Dar antrenorul "diavolilor" nu ştie dacă se va putea baza prea curând pe serviciile vârfului de atac nigerian. Coronavirusul îi afectează şederea la Manchester lui Ighalo. Oficialilor de pe Old Trafford le e teamă că Ighalo ar putea să fie insfestat cu virusul corona, care a plecat din China.

N-a fost luat în cantonamentul din Spania, n-are voie să intre în baza de pregătire a "Diavolilor"

Manchester United a plecat într-un mini cantonament de pregătire în Spania, dar Ole Gunnar Solskjaer nu l-a avut la dispoziţie pe Odion Ighalo, cel care a fost lăsat acasă de teama coronavirusului. Cei de la United au decis că e mai bine să rămână în Anglia, de teamă că acesta nu va mai fi lăsat să se întoarcă în Marea Britanie.

După toate acestea, Ighalo nu are voie, momentan, să intre în baza de pregătire de la Carrington a "Diavolilor". Vârful de atac nigeiran a efectuat mai multe teste medicale, dar seria se pare că nu s-a terminat şi acesta nu are încă voie să se antreneze alături de noii săi colegi.

Afla mai multe despre: odion ighalomanchester unitedcoronavirus 

viewscnt
Articole similare