Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit preţurile biletelor pentru super meciul Dinamo - PSG, din optimile Champions League. Cât costă cel mai ieftin tichet

S-au stabilit preţurile biletelor pentru super meciul Dinamo - PSG, din optimile Champions League. Cât costă cel mai ieftin tichet

Handbal

Comentarii

Clubul Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri seară, că preţurile biletelor pentru manşa tur cu PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, sunt cuprinse între 30 şi 80 de lei. Partida va avea loc în 22 martie.

”Biletele de acces la meciul cu PSG se vor vinde în două faze, la fel ca la jocul cu Sporting Lisabona. Preţurile sunt cuprinse între 30 de lei (peluze) şi 80 de lei (VIP). Prioritate vor avea cei 142 de abonaţi din faza grupelor (pachet de cinci meciuri), cu drept de preempţiune numai pe locurile avute (niciun loc în plus!)”, au transmis oficialii clubului dinamovist.

Dinamo Bucureşti a decis că va juca manşa tur cu PSG în sala proprie, insuficientă ca şi capacitate (aproape 2.600 locuri) pentru câte cereri de bilete există din toată ţara. Clubul dinamovist a motivat decizia invocând ataşamentul fanilor şi al jucătorilor pentru propria sală, în detrimental Sălii Polivalente din Capitală (5.000 de locuri) sau al BT Arena din Cluj-Napoca (9.300 locuri).

Meciul tur cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, va avea loc în 22 martie, de la ora 18.00. Returul va avea loc la 28 martie, la Paris.

Dinamo Bucureşti va juca în premieră în optimile Ligii Campionilor.

Programul meciurilor din optimile de finală este: Dinamo Bucureşti – PSG, Orlen Wisla Plock – Veszprem HC, HC Vardar – Pick Szeged, RK Celje – PGE Vive Kielce, FC Porto – Aalborg, Flensburg – Montpellier HB.

Câştigătoarea din duelul Dinamo – PSG va juca în sferturi cu învingătoarea din confruntarea RK Celje – PGE Vive Kielce.

Câştigătoarele din optimi se vor califica în sferturile de finală, unde aşteaptă deja Barcelona şi THW Kiel, cu meciuri programate în 25-26 aprilie şi 2-3 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

În optimile de finală a mai ajuns HCM Constanţa, în sezonul 2009-2010, însă formatul competiţiei era altul în acea perioadă, cu calificare direct din faza grupelor, fără baraj.

În sezonul 2019-2020, Dinamo este a patra echipă românească ce trece de grupe în cupele europene, după cele feminine SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti (sferturile Ligii Campionilor) şi Gloria Bistriţa (sferturile Cupei EHF).

Afla mai multe despre: handbaldinamopsg 

viewscnt
Articole similare