Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit primele meciuri incendiare | Finlanda - Rusia şi Cehia - Canada, în semifinalele Campionatului Mondial 2019

S-au stabilit primele meciuri incendiare | Finlanda - Rusia şi Cehia - Canada, în semifinalele Campionatului Mondial 2019

Hochei pe gheață

Comentarii

Selecţionata Finlandei s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă ediţia 2019, reuşind să învingă cu scorul de 5-4 după prelungiri reprezentativa Suediei, dublă deţinătoare a titlului, într-o partidă disputată joi seara la Kosice (Slovacia).

Conduşi cu 3-1 şi 4-3, hocheiştii finlandezi au reuşit să egaleze cu un minut şi 30 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar de joc, impunându-se apoi în prelungiri în faţa Suediei, care va absenta, astfel, pentru a şasea oară în ultimii 30 de ani din ultimul careu al unui Mondial.

În penultimul act al competiţiei, Finlanda va înfrunta puternica echipă a Rusiei, care a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 4-3, de formaţia Statelor Unite, obţinând astfel a opta sa victorie consecutivă de la debutul Mondialului din Slovacia.

Cehia a obţinut cel mai categoric succes al zilei de joi, impunându-se cu 5-1 în faţa Germaniei. Cehii şi-au asigurat astfel prezenţa în semifinalele unui Campionat Mondial după o pauză de patru ani şi urmează să lupte pentru un loc în finală cu Canada, echipă cu 26 de titluri mondiale în palmares, care a învins la rândul ei, cu 3-2 după prelungiri, formaţia Elveţiei.



Cele două semifinale ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă vor avea loc sâmbătă, la Bratislava.

Rezultate - sferturi de finală:
Rusia - Statele Unite 4-3
Canada - Elveţia 3-2, după prelungiri
Cehia - Germania 5-1
Finlanda - Suedia 4-3, după prelungiri

Afla mai multe despre: hochei 

viewscnt
Articole similare