Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit semifinalele din Europa League! Arsenal - Atletico Madrid şi Marseille - Salzburg

S-au stabilit semifinalele din Europa League! Arsenal - Atletico Madrid şi Marseille - Salzburg

UEFA Europa League

Comentarii

Finala din Europa League va avea loc în semifinale! Sorţii au decis ca Arsenal - Atletico Madrid să se joace în dublă manşă. Cea de-a doua semifinală va fi între Marseille şi Salzburg.

SEMIFINALELE EUROPA LEAGUE

Marseille - Salzburg

Arsenal - Atletico Madrid


Partidele tur se vor juca pe 26 aprilie, în timp ce returul va avea loc pe 3 mai. Finala de la Lyon va avea loc pe 16 mai.


Am avut parte de meciuri absolut incredibile în returul din sferturi. Lazio a pierdut calificarea într-un mod inexplicabil în faţa lui Salzburg, după ce italienii au condus cu 1-0 şi 5-2 la general. Austriecii au revenit fantastic şi au produs cea mai mare surpriză din această fază a competiţiei.

Marseille a făcut spectacol cu Leipzig, formaţie înfrăţită cu Salzburg, iar francezii vin în semifinale după o reprezentaţie de forţă pe Velodrome.

VEZI AICI TOATE REZUMATELE DIN EUROPA LEAGUE

Arsenal a trăit un vis urât în prima parte a meciului cu ŢSKA Moscova, când ”tunarii” erau conduşi cu 0-2, dar trupa lui Wenger s-a salvat pe final, atunci când a risipit emoţiile şi şi-a luat tichetele pentru semifinale. Tot acolo s-a calificat şi Atletico Madrid, care chiar dacă a pierdut la Lisabona, în faţa lui Sporting, scor 0-1, e în careul de aşi după 2-1 la general.

Azi, de la 13:00, aflăm care vor fi cele două confruntări din semifinalele Europa League!

Afla mai multe despre: europa leaguetragere la sortisemifinale 

viewscnt
Articole similare