Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au stabilit ultimele necunoscute în Serie A şi în Ligue 1. Cine promovează şi cine retrogradează

S-au stabilit ultimele necunoscute în Serie A şi în Ligue 1. Cine promovează şi cine retrogradează
Comentarii

Ziua de duminică a stabilit ultimele necunoscute în ceea ce priveşte componenţa viitorului sezon din campionatele Italiei şi Franţei.

În Italia, Hellas Verona şi-a asigurat revenirea în Serie A după un singur sezon, în urma victoriei cu 3-0, în meciul retur de promovare cu formaţia Cittadella. După ce în tur a fost învinsă cu 2-0, Hellas s-a impus în retur, scor 3-0, reuşind accederea în prima ligă italiană, deşi în sezonul regulat a încheiat pe locul 5 în Serie B. Zaccagni, Di Carmine şi Laribi au marcat pentru echipa lui Alfredo Aglietti. Cittadella a terminat meciul cu doi oameni în minus, după ce Parodi şi Preia au fost eliminaţi.

În Serie A deja au promovat Lecce şi Brescia, în timp ce au retrogradat Empoli, Frosinone şi Chievo.

În Franţa, câştigătoarea barajului a fost Dijon, care s-a impus cu scorul de 3-1 în manşa retur cu Lens. Sliti a deschis scorul pentru echipa care a terminat pe locul 18 în Ligue 1, însă Duverne a restabilit egalitatea cu câteva minute înainte de pauză. Victoria gazdelor a fost obţinută în ultimele 20 de minute ale meciului. Said şi acelaşi Sliti au stabilit scorul final, 2-1 pentru Dijon. În tur, scorul fusese 1-1.

Caen şi Guingamp sunt retrogradate în liga a doua, în timp ce echipele promovate sunt FC Metz şi Brest.

Afla mai multe despre: serie ahellas veronaligue 1dijonpromoveazaretrogradeaza 

viewscnt
Articole similare